OM oss

Vem är vi

Vi är ett team som brinner för att skapa hemsidor. Våra kunskaper och erfarenheter grundar sig i webb- och grafisk design. Vi erbjuder dig ett arbete för fast pris. Inga dolda avgifter. Vi blir inte färdiga förrän ni är nöjda.

Paket

Oavsett hur många timmar det behövs för att skapa en hemsida så är det samma pris. Prislistan varierar sig utifrån hur avancerad hemsida du vill ha. Dock överstiger det inte sitt värde. 

Dina idéer

Det är självklart alltid du som avgör vad som är bäst för dig och din hemsida. Vi tar till oss allt du vill ha och behöver och sätter ihop det till en hemsida. Allt du vill ändra, lägga till eller ta bort fixar vi. 

Hur vi designar

Vare sig du äger en restaurang eller en skönhetssalong så skapar vi en hemsida utifrån dina behov. Utöver layoutens design skapar vi hemsidan så praktiskt som möjligt. Om det handlar om kunna göra bokningar eller beställningar på din hemsida så fixar vi det åt dig. Vi på Webbster Design skapar hemsidor som enkelt lockar kunder samt marknadsföra produkter. Berätta för oss vad du önskar, Vi fixar resten.

Vi gillar att använda jordnära och tilltalande layouts. Hemsidor ska vara enkla att använda och information ska vara lätt tillgängligt. Webbster Design använder sig främst av WordPress där enkla och avancerade teman finns att välja mellan. Vi har även dem mest avancerade och moderna plugins som ligger till grunden för vår skapande av hemsidor.