Våra design

Design och layouts

Restaurang

Om du vill driva en restaurang så ordnar vi en hemsida där du kan ha din meny och andra standard flikar. Dessutom skapar vi hemsidan så att bordsbokningar samt beställningar kan ske direkt från hemsidan. 

Skönhet

Som frisör eller stylist får du möjligheten att lägga in tider för bokningar. Dina kunder behöver inte ringa eller skriva till dig för att se om du har lediga tider. Det kan dem se direkt på hemsidan. Här kan dem välja en av många av dina tjänster. 

E-handel

Dina varor kan säljas direkt på nätet. Detta innebär att kunden betalar via hemsidan och du fraktar sedan din vara till kunden. Kunden kan välja mellan olika storlekar, mått och andra variationer som din produkt erbjuder. 

Blogg

Vad vill du blogga om? Dina utsökta maträtter? Din jorden runt resa? Eller en enkel dag för dag blogg? Vi fixar det så det blir enkelt och lägga in text och bilder. 

Företag

Ska du starta ett företag där en hemsida är avgörande för hur professionell du ser ut? Vi anpassar layouten så den matchar din verksamhet. Målet är att hemsidan ska uppfylla sitt syfte och locka till fler kunder. 

Hälsa

Är du Yoga instruktör eller Personlig tränare? Ett enkelt sätt är att använda boknings system. Ett personligt och professionellt sätt är att ha sitt eget boknings system på hemsidan. Vill du var  den kunden letar efter istället för att leta efter kunden? Då ska du ha din egen hemsida.